top of page
Zoeken

Mijn eerste Sparklekid...

Bijgewerkt op: 31 jan.
In 2016 ontsprong mijn droom in Hermanus, Zuid-Afrika, waar ik Dunya's Cake Delights opende – een bescheiden bakkerij met een grote missie. Mijn doel was niet alleen heerlijke lekkernijen te creëren, maar vooral mijn ondernemers- en vakmanschap te delen met minder bevoorrechte Zuid-Afrikanen. De jaren die volgden, brachten niet alleen smakelijke creaties voort, maar ook een kans om enthousiaste jongeren de kunst van het bakken bij te brengen en hen te inspireren hun eigen onderneming te starten.


Een bijzonder moment in mijn reis vond plaats kort na de opening, toen Theo van Sparklekids mijn bakkerij betrad. Hij zocht ruimte voor een jonge, gedreven assistent uit zijn programma, die een extra inkomen naast haar studie zocht. Zo werd Nyasha mijn allereerste werknemer in Zuid-Afrika. Hoewel het bakken niet haar roeping bleek, bloeide ze op in het contact met mensen. Tijdens hard werken en diepgaande gesprekken ontstond een wederzijdse leerervaring.


Jaren later kruisten onze wegen opnieuw, en Nyasha, geïnspireerd door Theo, keert terug naar haar geboorteland Zimbabwe om welzijnswerk te verrichten. Met de steun van Sparklekids ZA en een Duitse organisatie deelt ze nu voorlichting, onderwijs en hygiëneproducten voor jonge vrouwen uit, en nog veel meer.


Haar toewijding en passie hebben in korte tijd al indrukwekkende resultaten opgeleverd. Nu staan we voor een nieuw project, groter en kostbaarder, waarvoor we jullie hulp hard nodig hebben. Laten we samen de kracht van Nyasha's enthousiasme ondersteunen en dit volgende hoofdstuk van haar missie mogelijk maken. Dank bij voorbaat voor jullie steun.


Hierbij een link naar onze inzamelingsactie en in deze video stelt Nyasha zich voor.


Wilco den Otter

oprichter Sparklekids Nederland


8 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page