top of page

OVERSTRAND LEARNING HUB

I'm a paragraph. Click here to edit and add your own text. Is easy! Just click on "Edit Text" or double-click on me and you can add your own content and change fonts. I'm a great place for you to tell your story and let your customers know a little more about you. If you want to delete me, just click on me and then press the Delete key.

Economisch succes en sociale ontwikkelingen zullen altijd gekoppeld zijn aan de kwaliteit van het onderwijs dat onze studenten krijgen. De Overstrand Learning Hub helpt studenten met hun online studie, die zijn ingeschreven bij een geaccrediteerde instelling voor hoger onderwijs door hoogwaardige, innovatieve contactleerondersteuning te bieden.

Studenten hebben het voordeel dat ze gebruik kunnen maken van het studiemateriaal dat door hun gastuniversiteit wordt aangeboden in onze face-to-face tutorials, waar ze worden begeleid door gekwalificeerde en ervaren docenten en de medewerking van medestudenten.

 

De Overstrand Learning Hub richt zich op holistisch leren dat persoonlijke en professionele ontwikkeling omvat en heeft tot doel studenten voort te brengen die hebben geleerd hoe ze moeten studeren en die weten hoe ze wat ze van de academische inhoud hebben geleerd, kunnen vertalen naar verantwoordelijk en bekwaam onderwijs en leiderschap in hun toekomstige carrières. Deze unieke op onderzoek gebaseerde benadering is op waarde gericht en dient als basis voor het opnieuw uitvinden van de rol van leraren in de Overstrand-gemeenschap.

 

De Overstrand Hub is voortgekomen uit de Hermanus Varsity en is opgericht door Theo Krynauw en Emeritus Prof. John de Gruchy. De OLH wordt gerund door vele vrijwilligers onder andere uit de academische wereld als ook de zakelijke wereld. De OLH staat onder leiding van dr. Nicoline Rousseau.

CONTACT
 

(+27) 063 226 0090

admin@overberghub.orgLOCATION


65 Main Rd
Hermanus,
7200

"There's only one thing worse than being unemployed

and that is being unemployable!"

Theo Krynauw  founder of the Overstrand Learning Hub

bottom of page