top of page

HEMEL-EN-AARDE VALLEY PRESCHOOL

I'm a paragraph. Click here to edit and add your own text. Is easy! Just click on "Edit Text" or double-click on me and you can add your own content and change fonts. I'm a great place for you to tell your story and let your customers know a little more about you. If you want to delete me, just click on me and then press the Delete key.

 De Hemel-en-Aarde Valley Pre-school, gelegen op Hamilton Russell Vineyards, is een van de twee geregistreerde Early Childhood Development Centres in het landbouwgebied tussen Hermanus en Caledon.

 

Het is een project voor de boerengemeenschap in de Hemel-en-Aarde-vallei en het informele gebied in Hermanus. Het is geschikt voor minder bevoorrechte kinderen uit de omgeving en omliggende boerderijen.

 

We zijn enorm trots om deel uit te maken van de opvoeding van deze kinderen. Kinderen die een kwaliteitsvolle ontwikkeling in de vroege kinderjaren krijgen, hebben aanzienlijk meer kans om op te groeien tot productieve en constructieve wereldburgers. Er bestaat nu een brede consensus dat investeren in diensten voor ontwikkeling van jonge kinderen een veel hoger rendement op de uitgaven heeft dan meer traditionele pogingen om armoede en ongelijkheid aan te pakken.

De HEAPS heeft een ontbijt-, lunch- en snackprogramma voor de kinderen om te helpen bij hun voedingsinname, in samenwerking met The Lunch Box Fund. Of kinderen tijdens hun eerste levensjaren al dan niet goed gevoed zijn, kan een diepgaand effect hebben op hun gezondheidstoestand, evenals op hun vermogen om te leren, te communiceren, analytisch te denken, effectief te socialiseren en zich aan te passen aan nieuwe omgevingen en mensen. Goede voeding is de eerste verdedigingslinie tegen tal van kinderziektes, die een leven lang hun stempel op een kind kunnen drukken.

 

NPO-registratienummer: 126-442 ECD-registratienummer: C13052 PBO-nummer: 930046859.

CONTACT
 

hrv@hermanus.co.zaLOCATION


Hamilton Russell Vineyards
Hemel en Aarde Rd, Hermanus, 7200

NPO-registratienummer:

126-442

 

ECD-registratienummer: C13052

 

PBO-nummer: 930046859.

"Onderwijs is het krachtigste instrument dat men kan gebruiken om de wereld te veranderen"

Nelson Mandela

bottom of page